pühapäev, 3. jaanuar 2010

Head uut aastat!

Ilusat lumist aasta algust kõigile!
Nagu õues oleks lund vähe, mina heegeldasin endale peotäie tehislund. Nimelt avastasin ma jõuludeks kodu ehtides, et minu möödunud sajandi viimase kümnendi keskel heegeldatud helbed olid koledad ( koltunud, plekilised ja mõni lausa katki). Uued on särav valged ja lähevad nüüd kappi uusi jõule ootama.

4 kommentaari:

Katre ütles ...

Ohh, mitu tundi Sul ööpäevas on? Või on hoopis tegemist tööandjaga koduabilisele ja lapsehoidjale?
Igatahes väga ilusad ja taaskord nii uhkelt palju, mul kuluks ilmselt terve kuu, et üks selline helbeke valmis saada..
Müts maha!

kardemon ütles ...

tere!
Sattusin Hatuste askeldused blogisse, kus on tehtud küünlaid. Kuna see blogi enam ei toimi, tegvused pidavat kahjastuma nüüd siin.. aga ühtegi kontaktnumbrit ei leidnud... siis uuringi siitkaudu.
Karina postituses on kirjas, et küünalde tegemisel tehti ise tahti. Mind väga huvitaks, kuidas see tööprotsess välja nägi. (http://hatused.blogspot.com/2007/02/uute-knalde-valmistamine-vanade_22.html).
Kui olen sattunud õigesse kohta, palun kirjutada mulle:
siljaro@hotmail.com
Ette tänades!

Kaili ütles ...

Tere, Silja :) Arvan, et tahtideks sai punutud äkki tugeva keeruga puuvillasest heegelniidist pats või keerutatud kahest lõngast nöör ja seda vaha sisse kastetud. Proovisime ka lihtsalt jämeda puuvillase lõngaga, kuid see põles vist liiga ruttu. Kui näiteks Karinale, mingi muu nipp meenub siis äki värskendab mälu ;)

kardemon ütles ...

tänud!
ma siis katsetan!!! :)