esmaspäev, 23. november 2009

Valmistume pühadeks !

Uut suurt teemat me sel aastale enam ette ei võta. Jõuludeni vaid meisterdame. Ideed ja soovid teemade osas teretulnud :)Lisan neid jooksvalt selle postituse juurde. Jälgige reklaami ;)

Lisaks juba valminud inglikestele :
27.11 - Lõngast linnukesed.


04.12 - Küünalde tegemine. - KAASA: Paar pisikest kohvitassi või paksemast klaasist (kus enne küünal juba olnud ntks) nõu. Pisikese napsuklaasi või veiniklaasi sisse saab (kes veel pole teinud) teha ka geelküünalt ! Selleks vaja "pisividinaid" omal kaasa võtta ehk pärleid, teokarpe, värvilisi kivikesi (liiva) vms.

11.12 - Pärlitest ehted kuusele. KAASA: kellel on pärleid (katkine kaelakee, klaasist või plastikust pärleid - kõik sobivad) !

18.12 - Jõulupidu +...* KAASA: midagi ühisele lauale ja pisike pakk kingikotti . Viimase väärtus kuni 50.- ja võiks sisaldada ühe osana mingit materjali käsitööfännile (lõng, pärlid, heegelnõel, siidivärv .. ;)

*Kui peost aega üle jääb, siis teeme kaarte ka !

1 kommentaar:

Merilin ütles ...

Kaili kas uus laadung lõngasid on tulnud. Minul oli ka soov ühe lõnga osas. Kui on, siis anna teada palju ma võlgnen ning kuhu raha kanda või "paigutada":) Kuna ma sel reedel jõulupeole ise ei tule siis saaks lõnga näiteks Reelikaga ära saata?