teisipäev, 17. juuni 2008

Sellel reedel oleks meie viimane kokkusaamine enne väikest suvepuhkust (jätkame millalgi augustis ilmselt!). Loodan, et villad ikka seekord kohale jõuavad. Saab neid jagada laiali veel.

Kunstipäevade (vt eelmine postitus) järel on võimalus huvilistel SELLEL REEDEL veel teha mosaiiki ja portselanimaali. Esimese jaoks võib ise kaasa võtta mõne lillepoti (võib olla ka vana), keraamilise kausi või vaagna, keraamilise plaadi (või mõne suurema tüki neist). Portselanimaali saab teha olemasolevate kohvitasside peale või ise kaasa võtta midagi keraamilist (lillepoti ümbrispott, taldrik, kruus vms.) kodustest varudest.

Kõik muud küsimused, soovid, ettepanekud jms uue hooaja või mõne suvise kokkusaamise osas on ALATI teretulnud. Kommida võib siia või teatada personaalselt ;) kuidas soov on.

Tavaliselt on igasugused lõpupeod ka natuke kohvilõhnalised ;) Minu poolt tee, kohv ja siirupivesi. Kes tahab - võib sinna kõrvale muud kaasa võtta :)

3 kommentaari:

Katre ütles ...

Villakud jõudsid Hiiumaale ja asuvad hetkel minu garaaźis. Võtan need reedel ringi kaasa. 10 tükki, kokku 30,5 kg, 1kg hind 25 EEK. Võtke siis raha kaasa (1 villak umbes 3 kg ehk 75 EEK).

Kaili ütles ...

Väga tore :)
Kas on makstud juba ?

Katre ütles ...

Ei ole makstud, villakutega koos saatis ka arveldusarve numbri´, mille kaasa toon.