esmaspäev, 9. juuni 2008

Annan teada asjaosalistele, et meie tellitud villakud on teisipäeval saabumas Sõrule. Loodetavast jõuavad nad reedeks ka ringi ;) Siit ka ettepanek ! Kas ilusa ilma korral vildime päevakeskuse õuel (reedel) või olete ehete vms lainel ? Palun siis märku anda !

Võtan seekord kaasa ka oma "lõngakasti", kus muuhulgas saadaval ka ülisoodsaid käekoti sangu (peitsitud pöök ja paar 25.-). Makrameest huvitatud olijatele on pakkuda ka sobivat materjali, millest sangade külge soovi korral kott teha;)

Ave-Marii avaldas soovi suvepluusi/topi heegeldamise-kudumise osas. Lisan siia mõned lingid, kust ideid saada !
Bernat
DROPS design
Novita

ääremärkus: JÄÄME SELLEL REEDEL ENDISTESSE RUUMIDESSE JA JAGAME VILLA ! Soera huvilised saavad siis edasi minna ja kudu-huvilsed oma töid alustada.

p.s. reede õhtul kell 19.00 Kärdlas "Oklahoma" kantrimuusikal ja laupäeval samal ajal Sõrul paadikuuris etendub "Polkovniku lesk" ;)

3 kommentaari:

reelika ütles ...

Võiks viltida küll, aga seal õue peal ei saa lapsi lahti lasta. Kui on tahtmist võib teha väljasõidu Sõrule ja siin minu juures viltida.

Meeli ütles ...

Viltimisväljasõit oleks ka vahva aga minul poleks midagi ka suvise topi heegeldamise vastu. Ühesõnaga, midaiganes üldsus otsustab, mina olen kõigega nõus.

Meeli ütles ...

tänane leht tõi minuni aga selle info: Reedel 13. 06 kell 13.00 alates Soera Talumuuseumis muinasjuttude päev “Haldjasaare lambalugu” lastele ja vanematele. Muinasjutte vestavad Piret Päär, Tiina Kask ja musitseerib Cätlin Jaago. Osalemine kõigile prii ja ühine söömaaeg tasuta. Info tel 5666 6895 Õie, 5626 7636 Ruth

Äkki oleks viltimise ja lambateema jätkuks tore laste ja ringirahvaga ka sinna väljasõita?