esmaspäev, 28. aprill 2008

MUHU !!!!

Annan teada, et reis MUHUMAALE leiab aset 7. juunil k.a. Väljume naabrite poole 8.15 praamiga ja tagasi koju alustame reisi 19.00. Tellitud on buss 14 kohaga. Hetkel on nimekirjas:
*Diana
*Kaili
*Marge
*Inga
*Reelika
*Elli
*Ave-Marii
*Katre
*giid-Karina ;)
*pretentsioonikas-Meeli :P

Teistel huvilistel palun märku anda !!!! Endiselt ootan ka vastukaja, kuhu minna naabrite juures.

Natuke käsitööliste õrritamiseks kaasaegset muhu käsitööd ;)

Pilt pärit sellest artiklist ja autoriks Tuuli Reinsoo. Viitan igaks juhuks ka autori blogile, et asi poliitiliselt korrektne saaks :)

7 kommentaari:

Diana ütles ...

Kahjuks pole saanud laste haiguse tõttu paaril korral reedel osaleda. Teemasse, aga nii palju, et Kaili tabas naelapea pihta, minu nõrkusteks on kotid- kui ei suudaks piiri pidada oleks kodu neid vist täis.
Olen siin kodus üritanud panna Kadleeni kleiti kokku. Tahan panna ka pildid ponnistustest ülesse, näis kas saan fotograafi nõusse.

Katre ütles ...

Minu nime tagant võib küsimärgi ära võtta st. olen Muhku tulija (ämmale-äiale siiski ka mini(j)a :))

KK ütles ...

Natukene norin!
Link võiks olla kotil juures ju:)
http://laanesluusijakoda.blogspot.com/
search/label/Eesti%20Oma%20M%C3%A4rss

karina ütles ...

Päris tore oleks ka turistina Muhusse tulla :P Ma usun, et restoran+selle ümbruses olevad kästöökojad ja poekesed oleks üks hea peatuspaik küll. Kui Saaremaapoolt tulema hakata jäävad teele tuulik (seal müüdi viimati jahu ja koduleiba) jaanalinnud+muud loomad, pisut paremale võttes ka Muhu Muuseum (seal peaks rahvariidekollektsioon olema) ja kunstitall...
Tore oleks küll üks töötas osalemine kuskil, aga ise soovitada ei oska kahjuks kedagi...
Pädastega on nii, et tänapäeval kasseeritakse õue peal jalutamise eest kenake summa, sisse ei saa (hotell) - ilus vaadata muidugi, aga ma ei teagi kas ühiskülastuseks soovitada...Võibolla mul vananenud andmed.

Meeli ütles ...

no KUI juba elus muhulane ise (st Karina) giidiks tuleb (ja oma sünnipäeva puhul Muhu restos välja teeb :P) ning reisil ikka mingi töötuba ka ettenähtud siis ma veaks ka oma kere teite bussile :)

mõni on ikka eriti pretensioonikas... nagu ikka ;)

KK ütles ...

Pädastesse sai ranna poolt tasuta :D, natukene pidi seiklema ja suure kaare tegema. Tagasi tulime läbi mõisahoovi nagu õiged mehed kundagi. Ega seal eriti midagi vaadata polnud. Kui raha eest oleks läinud, oleks pettunud.

Katre ütles ...

Nimekirja lisandusid Ilmi ja Triin.