reede, 1. aprill 2011

Plaanis

08.04 - meisterdame ruumilisi kaarte (p.s. lihavõtted pole enam kaugel !) Kaasa: salvrätikuid, mille pilti tahaks kasutada !

+ võtan kaasa ühe vahva kanaga pajalapi, mille tegemist võin õpetada ! Selleks tasub lõng (hea kui mitte sünt.) ja heegeldnõel (umbes 3mm) kotti pista ! Põhilõng + teine värv, mida kulub natuke.
+lõpetame patju !

15.04 - satsilise salli kudumine (kes lõnga ostsid või omal olemas)

+võtan kaasa lubatud lillelise liniku mustri. Kaasa: heegelnõel (u. 1,5) ja heegelniite. Originaalis on vaja 3 erinevat tooni roosat lillede jaoks, natuke kollast südamiku ja rohelist õite vahele. Ümber õite valge pits ! Vastavalt kodustele varudele ja oma maitsele võib loomulikult värve muuta ;)
Lisan mõned pildid teiste tehtud linikutest, et saada ettekujutust. Lillaga ja helesinisega (ülevalt 4. ) .

22.04 - on suur püha ja ei kohtu !

29.04 - lillelised padjad ! Taas kaks teemat:

Õmblemist armastavatele
: lapitehnikas nn. vanaema roosiaia motiividega padja õmbelemine. Kaasa: erinevaid kanga jääke, tükke jms. Kahes toonis: lille (ntks roosad ja punased) ja tausta (ntks erinevad rohelised) jaoks.

Õmblusmasinat pelgajatele: erinevad kangast lilled lihtsa vaevaga ! Kaasa: Erinevaid õhukese riide tükke (vuaal, organza, pits, tüll...) või ka paksemaid kangaid (samet, velvet, linane, teksa..) tugevama iseloomuga padja tegemiseks. Soovitavalt ka padi või padja ümbris mille külge lilli kinnitada. Muidu tuleb ise õmmelda ;)


Kui nüüd tundub, et mul muud peale lillede peas enam pole siis nii see vist on jah ;) Plaanis teha päevakeskuses üks uhke lilleliste asjade näitus ! Pange juba aegsalt kõrvale oma kõikvõimalikes tehnikates tööd, kus natukenegi lillelist pinda mängus. Olgu need fimo-st ehted, salvrätitehnikas asjad, heegeldatud lillega mütsid, tikitud pildid, maalitud kruusid... Näituse võiks ülesse seada 20.05 ja jääks avatuks kogu nädalaks ! Väga teretulnud on ka müüdavad asjad !!!
Pange aga pead ja näpud tööle :)

Kommentaare ei ole: