reede, 4. märts 2011

Sõmeralt sain Sõrmikule..


Just selliste peente Reelika ema sõrmikute õpetamine meil täna toimus ! Reelika (tubli õpetajana) oli väga põhjaliku kodutöö ära teinud ja nii saime korralike skeemidega ning hulga tarkuseteradega õppematerjali. Kes, millise kinda esimeseks tööks valis selgub.... järgmisel korral. Kindel on see, et käiku läksid sellised roosa-puna-lillad toonid ja natuke kollast ka ;)


Järgmine kord ehk näeb juba kahanenud lõngakerade juurde ka valminud sõrmikuid. Kes veel kampa tahab lüüa, siis peenike lõng ja 2-2,5mm vardad ka kaasa ! Jämedamat varrast ja materjali kasutades tuleb väga lai. Seda tõestati täna ära ;)

Lisaks kudumisele said huvilised ka piltide ülekannet fimole proovida. Tulemused olid vahvad ja põnevust jätkus ka. Sai tehtud ka üks katse ehk oma silm on kuningas. Väidetavalt peab printer, millega pilti printida/paljundada olema tahmaga ehk laserprinter. Ja siin on tulemused:


Vasak tindiprinteri pilt ja paremal laserprinterist paljundatud. Seega väide tõestatud ! Tindiprinteri pilt ei jää peale piisavalt.

"Pesemise" töö ;)

Maigi vahvad magnetid- kollasel läbipaistval fimol kataloogi pilt !


Ave-Marii ja Tiina katsetused paljundatud fotode ja prinditud pildiga.

Ka seda tehnikat saab järgmisel reedel proovida. Kaasa oma hele polümeersavi !
p.s. Kunstika suletud :((((((( ja sealt enam ei saa.

Kommentaare ei ole: