laupäev, 10. mai 2008

KUTSE

Sülde talu minizoo e. kõik villased, sulelised ja inimloomad ootavad endisi, praegusi ja tulevasi käsitöösõpru tähistama kevade ja uue elu tärkamist (nii meis kui meie ümber)! Esialgne aeg 30 mai jääb lasteaia lõpetamiste tõttu kõrvale. Reedeses ringis 16.mail olnutele sobis uueks ajaks laupäev 24 mai. Kuidas on lood teistega? Ja mis kellaaeg meeldiks??? Kavas:
  • *vitste kogumine ja puhastamine (oksakäärid ja siidinäppudele kindad abiks!) /pabernöörkorvi põhja ja nööride ettevalmistamine (täitsa teemasse muide - meie teise lapse hälli pealmiseks osaks oli pabernöörist punutud korv ;))
  • *Omad vitsad peksavad e. Sülde peremees jagab huvilistele vitspunumise algõpetust
  • *lastel võimalus tibude, küülikute, kitsede ja lambatalledega tutvust teha ja mänguväljakul mütata- liivakastimänguasjad abiks ;)
  • *ühine suupistelaud magusa või kasvõi vorstikese grillimisega
TERE TULEMAST!

(Korrektsuse huvides: illustreeriv pilt taluteemalisest mähkmetordist on pärit sellest netipoest)

6 kommentaari:

karina ütles ...

Nuuks! Tuleks hää meelega punuma, aga ei saa: mul see päev kinni mis kinni, lasteaias lõpupidu jne.

Katre ütles ...

Oi-oi, mis kell pidu hakkab, ma ju ka seal publiku hulgas?

Meeli ütles ...

No siis pole muud kui kuupäeva muuta- minul pole selle vastu ka midagi. Ühendame minu poolest läbu kasvõi ka ringi hooaja lõpupeoga? Kellaaja nihutamisest üksi pole vast kasu- iga lõpetaja/pealtvaataja tahab ju ikka torti ja pidu ka :)

Ehk siis kui peale eelpoolkõnelejate e. Katre ja Karina veel tulijaid oleks, siis võtke julgelt sõna ja tehke kuupäeva osas uus ettepanek!!!

Diana ütles ...

Oleksin ka asjapulk korvi punumas, aga jah- 30 lõpetab Kadleen lasteaia. Ikkagi esimese etapi lõpp ja millegi suure algus. >Palun teist kuupäeva.

karina ütles ...

Laupäev, 24. mai sobib.
(Lasteaia lõpupidu 30.mail on tõenäoliselt küll kell 15.00, aga mina ei pääse ka hommik läbi kestvatest proovidest)

Kaili ütles ...

Olen 24. tulemas :)