kolmapäev, 26. märts 2008

Pean kahjuks teatama, et sellel nädalal ringi EI TOIMU ! Olen haige :S
Kirjutage, joonistage ja pildistage, mida teete ja teinud olete. Äkki on mõni idee, mida koos teha ka tekkinud ?

Pakun siia juurde ka mõned mõtted, mis võiks kevadesse (loodetavasti ta ikka tuleb ;)) sobida. Täiendage ja kommige usinalt, eks ;)

*Siidimaal - olemas mõni raam, kuid päris palju on raamita tehtavaid asju. Kulukamaks muudab asjad toore ehk siidkangas ise.

*Lapitöö - olemas masin ja tarvikud. Kindlasti ei pea olema masinal tehtav ja suurte mõõtmetega töö. Mõni tore kott , padi, kannusoojendaja, mänguasi jne. Materjali leiab iga huviline ilmselt kodust ;)

*Punutised - vajaks tehnilist osa valdavat juhendajat, kuid lähikonnas ehk mõni moositav oleks ;) Keerulisemaks teeb materjali hankimine, kuid miski pole võimatu kui tahta teha.

*Mosaiik - keraamilise ja klaasist materjali sidumisega seguga saaks päris vahavaid asju teha (kuumaalustest kuni vana mööbli uuendamiseni välja). Mäkerdamist rohkem, kuid põnev ka :) Materjal pole ületamatult kulukas, kuigi natuke väljaminekuid ikka. Palju saab kodust ja loodusest ka sobilikku.

2 kommentaari:

Meeli ütles ...

Lapitöö osas kutsuksin omalt poolt üles osalema heategevuslikus projektis- nimelt juba eelmisel aastal ääri-veeri tegin juttu mõttest teha pühapäevakoolile üks voodikate (väikelaste lugemis- ja mängunurgas on meil üheinimese kušett, mis ootaks katet)
Seega võiks lapitekk olla lastepärane, värvikas ja suurtest piibliloo-ainelistest lappidest (a`la 1 lapp= lammas, 2 lapp= rist, kolmas vikerkaar, neljas süda jne jne). Valmimist tähistaks vääriliselt.
Aga tähtaeg oleks HILJEMALT emadepäev.
Mida arvate?

Koorimata pajust (või pabernöörist) korvide punumise õpetaja moosimise võin enese peale võtta.

Katre ütles ...

Omalt poolt toetan samuti esmajärjekorras lapitööd ja punutisi. Nimelt on kaks paari teksaseid ootamas, et poekotiks ümber transformeeruda ning pabernöörirullid sügelevad juba aastajagu küll kuuris.
Kui hoogtööks läheb, eks siis teeme selle tekigi lapsukestele ära.