esmaspäev, 10. märts 2008

NB!

Annan teada, et kahjuks eelpool reklaamitud ürituselt ei õnnestunud soovitud keti osasid hankida. KUID.. tellisin koos muude asjadega nad posti teel siiski. Ainult Reelikale musta ketti ei õnnestunud hetkel tellida ja ussikee lõpetamiseks vajalikke helmekübaraid hõbedast värvi. Kõik muu soovide nimekiri peaks olema täidetud reedeks !

Aga kõige tähtsam info !!!!
Lähenemas on munade värvimise pühad ja õige aeg ka sarnast tegevust teha, kuid käsitöölise kombel ;) Seega värvime lõnga ! Värvid nö alternatiivset laadi ehk toiduvärv, munavärv ja vildikad. Huvilistel palun kaasa võtta võimalusel oma valge villane lõng ja 2-3 purki, kuhu personaalne värvilahus tekitada ;) Katsetada tasub ka tokis lõnga ja lõngakera värvimist. Viimasega saab laheda toon-toonis tumedast heledaks lõnga. Muu keemia kohapeal olemas ! Kui küsimusi siis küsige siin või helistage !

P.S. Lõnga värvumise ajal sehkendavad enamus ilmselt pärlitega (kel huvi: pärlid, peenike heegelniit või jämedam rulliniit ja peenike heegelnõel kaasa !). Loodetavasti presenteerib ka Meeli oma vinget Redondot ;)

Kommentaare ei ole: